Török Csaba atya

Sokszor használjuk a magyar szót: élet-út. Talán bele sem gondolunk, de minden útnak vannak elágazásai, fordulói, pihenőhelyei, kilométerkövei… Melyek a mi életünk fontos pillanatai, az állomások, amelyek formálnak minket, ahol dönthetünk, amiken áthaladva apránként megrajzoljuk a saját személyes pályánkat.

 

 

Ďurás Márk atya

Kell-e naponta imádkozni a rózsafüzért? Szükséges-e a Mária tisztelet? Te Jézushoz vagy Máriához imádkozol? Ha te is próbálod beépíteni lelki életedbe a Mária tiszteletet, de még nem tudod pontosan hogyan, okvetlen látogasd meg ezt a fakultációt.

 

 

 

 

777blog.hu

A 777 Magyarország legolvasottabb keresztény hír – és blogoldalainak egyike: szerkesztői jelenleg önkéntesen végzik munká-jukat, amely nem csak online, hanem offline tevékenység is. Céljuk, hogy az örömhír üzenetét minél több emberhez eljuttassák a modern kommunikációs eszközök segítségével, és hogy mindenhol hirdessék: a hit nem magánügy! A csapatban vannak újság-írók, papok, egyetemisták, főállású édesanyák: sokfélék, de a hitük összetartja őket.

Attól függ

Varga Anita (ének) és Nemes Ádám (gitár) duója már 2012 óta rendszeres fellépője a kulturális rendezvényeknek. A zenekar első koncertjére a Versek Húrokon című eseményen valósult meg 2016. szeptember 5-én a Korona Társalgóban, ahol az eredeti duóhoz csatlakozott Nemes Tamás (cajon). A zenekar többnyire átvett és saját megzenésített verseket játszik, de repertoárjában más előadók szerzeményei is szerepelnek sajátos feldolgozásban.

Pintér Béla

Egyáltalán nem tartom magam sztárnak, nincs is ilyen ambícióm. Csírájában fojtom el a gondolatot is. Immáron huszonöt éve azzal védjük ezt ki az életünkben – reagálva arra, amit Isten ad – hogy nagyon tudatosan az ő akaratát fürkésszük. Nincs menedzsmentünk, semmi olyan elem, ami egy „sztárt” jellemezni szokott. Azt tesszük a feleségemmel és a csapattal, amire Isten elhívott minket.

 

Mózes Endre

Istennel való létünknek ezt a hármasságát szeretném körüljárni az idei fakultációnk alkalmain.  A Szentírás történetein kívül – hozzájuk kapcsolódva – a saját és ismerőseim életéből vett sztorikkal próbálom megközelíteni ezeknek a sorsdöntő életállomásoknak a szépségeit és nehézségeit is.

 

 

 

Az üdvösség útja

A mi csapatunk 2011-ben alakult, azzal a vággyal, hogy jó lenne egy kicsit másképp átélni a nagyböjtöt, mint általában. A zene egy nagyon jó kifejezőeszköz. Mikor már kevés a szó, csak behunyod a szemed, és engeded, hogy az élmény magával ragadjon. Szeretettel várunk Téged is, hogy megélhesd, ahogy a zene átvezet az üdvösség útjának egyes állomásain.

 

 

 

Kaptár Band

Táborzenekarunk ezúttal is a Kaptár Band, mely dicsőítő énekeivel ugyan néha változó felállásban, de végigkíséri az egész tábort.

Állandó tagjaink:
Bencz Gabi – zongora, ének
Nemes Ádám – gitár, ének
Tési Laura – hegedű
Géci Tóth Rita – cajon, djembe
Varga Anita – ének
Kádek Laci – hangosítás, ének