Alább lehetőséged van jelentkezni táborunkba. Kérjük vedd figyelembe, hogy a táborban való részvétel egy főre eső tényleges költsége több mint 100€, sajnos a járványügyre való tekintettel financiális hátterünk korlátozott, mindazonáltal idén igyekeztünk még több jelentkező számára biztosítani kedvezményes jegyeket. Amennyiben lehetőségedben áll, kérjük, támogasd táborunkat a regisztrációd során.

A tábor díja a jelentkezők számától függően emelkedni fog, ezért megéri miharabb regisztrálnod. Amennyiben a jelentkezést követő 10 napon belül nem érkezik meg részedről a tábordíj, úgy a regisztrációdat automatikusan töröljük és újra kell majd regisztrálnod. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy elvegyétek egymás elől a kedvezményesebb árú táborozás lehetőségét.

Idén lehetőséget biztosítunk rászorulók számára támogatási lehetőséget kérni tőlünk. Amennyiben nehéz anyagi helyzetben vagy, kérjük válaszd a “Broken Wing” jegyet és kapcsolatba lépünk veled.

 

Kérjük jelentkezésed során vedd figyelembe, hogy a táborban való részvétel védettségi igazoláshoz (oltáshoz) vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszthez kötött. Kivételt képeznek a 18 év alatti táborozók. A határon át történő hazatéréshez kötelező regisztrációra lesz szükség. Ez esetben az oltás mentesít majd a kötelező karantén alól, annak hiányában az 5. napon PCR teszt elvégzése után mentesülhetsz a karantén alól.

Amennyiben jelentkezel és valamilyen okból kifolyólag nem tudnál eljutni a táborba, viszont az meg lenne tartva, úgy a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszautalni.

 

Early bee

50Teljes időtartam esetén
Az első 33 jelentkezőnek

Diligent bee

60Teljes időtartam esetén,
66 jelentkezőig

Calm bee

70Teljes időtartam esetén,
99 jelentkezőig

Lazy bee

80Teljes időtartam esetén,
a további jelentkezőknek
  • Szállás faházban
  • Teljes ellátás

Busy bee

10 - 69Rövidebb időtartam esetén
  • Szállás faházban
  • Választható ellátás

Broken wing

* Támogatásra szorulóknak
  • Szállás faházban
  • Választható ellátás