Alább lehetőséged van jelentkezni táborunkba. Kérjük vedd figyelembe, hogy a táborban való részvétel egy főre eső tényleges költsége több mint 100€, sajnos a járványügyre való tekintettel több pályázati támogatást is megvontak tőlünk, így arra szeretnénk kérni, amennyiben módodban áll, támogasd táborunkat.

A tábor díja a jelentkezők számától függően emelkedni fog, ezért megéri miharabb regisztrálnod. Amennyiben a jelentkezést követő 10 napon belül nem érkezik meg részedről számlánkra a tábordíj, úgy a regisztrációdat automatikusan töröljük és újra kell majd regisztrálnod. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy csak alacsonyabb díjú foglalónak használjátok a jelentkezést.

Kérjük vedd figyelembe, hogy amennyiben megérkezne a vírus 2. hulláma és egy esetleges határzár miatt kénytelenek lennénk a tábort lefújni, úgy a regisztrációs díjakat visszautaljuk.
Amennyiben jelentkezel és valamilyen okból kifolyólag nem tudnál eljutni a táborba, viszont az meg lenne tartva, úgy a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszautalni.

Kérjük jelentkezés előtt tudatosítsd, hogy amennyiben határzár lépne fel kint tartózkodásunk idején, előfordulhat, hogy Magyarországon rekedsz vagy hazatérés után állami vagy e-karanténra leszel kötelezve.

 

Early bee

50Teljes időtartam esetén
Az első 25 jelentkezőnek

Diligent bee

60Teljes időtartam esetén
Az első 50 jelentkezőnek

Calm bee

70Teljes időtartam esetén
Az első 75 jelentkezőnek
  • Szállás faházban
  • Teljes ellátás

Lazy bee

80Teljes időtartam esetén
A további jelentkezőnek

Busy bee

10 - 69Rövidebb időtartam esetén
  • Szállás faházban
  • Választható ellátás