Alább lehetőséged van jelentkezni táborunkba. Kérjük vedd figyelembe, hogy a táborban való részvétel egy főre eső tényleges költsége több mint 100€, sajnos a járványügyre való tekintettel több pályázati támogatást is megvontak tőlünk, így arra szeretnénk kérni, amennyiben módodban áll, támogasd táborunkat.

A tábor díja a jelentkezők számától függően emelkedni fog, ezért megéri miharabb regisztrálnod. Amennyiben a jelentkezést követő 10 napon belül nem érkezik meg részedről számlánkra a tábordíj, úgy a regisztrációdat automatikusan töröljük és újra kell majd regisztrálnod. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy csak alacsonyabb díjú foglalónak használjátok a jelentkezést.

Kérjük vedd figyelembe, hogy amennyiben megérkezne a vírus 2. hulláma és egy esetleges határzár miatt kénytelenek lennénk a tábort lefújni, úgy a regisztrációs díjakat visszautaljuk.
Amennyiben jelentkezel és valamilyen okból kifolyólag nem tudnál eljutni a táborba, viszont az meg lenne tartva, úgy a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszautalni.

Kérjük jelentkezés előtt tudatosítsd, hogy amennyiben határzár lépne fel kint tartózkodásunk idején, előfordulhat, hogy Magyarországon rekedsz vagy hazatérés után állami vagy e-karanténra leszel kötelezve.

 

Early bee

50Teljes időtartam esetén
Az első 25 jelentkezőnek

Diligent bee

60Teljes időtartam esetén
Az első 50 jelentkezőnek

Calm bee

70Teljes időtartam esetén
Az első 75 jelentkezőnek

Lazy bee

80Teljes időtartam esetén
A további jelentkezőknek
  • Szállás faházban
  • Teljes ellátás

Busy bee

10 - 69Rövidebb időtartam esetén
  • Szállás faházban
  • Választható ellátás