Alább lehetőséged van jelentkezni táborunkba. Kérjük vedd figyelembe, hogy a táborban való részvétel egy főre eső tényleges költsége több mint 100€, sajnos a járványügyre való tekintettel financiális hátterünk korlátozott, mindazonáltal idén igyekeztünk még több jelentkező számára biztosítani kedvezményes jegyeket. Amennyiben lehetőségedben áll, kérjük, támogasd táborunkat a regisztrációd során.

A tábor díja a jelentkezők számától függően emelkedni fog, ezért megéri miharabb regisztrálnod. Amennyiben a jelentkezést követő 10 napon belül nem érkezik meg részedről a tábordíj, úgy a regisztrációdat automatikusan töröljük és újra kell majd regisztrálnod. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy elvegyétek egymás elől a kedvezményesebb árú táborozás lehetőségét.

Idén lehetőséget biztosítunk rászorulók számára támogatási lehetőséget kérni tőlünk. Amennyibe nehéz anyagi helyzetben vagy, kérjük válaszd a “Broken Wing” jegyet és kapcsolatba lépünk veled.

 

Kérjük jelentkezésed során vedd figyelembe, hogy a táborban való részvétel védettségi igazoláshoz (oltáshoz) vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszthez kötött. Kivételt képeznek a 18 év alatti táborozók. A határon át történő hazatéréshez kötelező regisztrációra lesz szükség. Ez esetben az oltás mentesít majd a kötelező karantén alól, annak hiányában az 5. napon PCR teszt elvégzése után mentesülhetsz a karantén alól.

Amennyiben jelentkezel és valamilyen okból kifolyólag nem tudnál eljutni a táborba, viszont az meg lenne tartva, úgy a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszautalni.

 

Early bee

50Teljes időtartam esetén
Az első 33 jelentkezőnek

Diligent bee

60Teljes időtartam esetén,
66 jelentkezőig

Calm bee

70Teljes időtartam esetén,
99 jelentkezőig
  • Szállás faházban
  • Teljes ellátás

Lazy bee

80Teljes időtartam esetén,
a további jelentkezőknek

Busy bee

10 - 69Rövidebb időtartam esetén
  • Szállás faházban
  • Választható ellátás

Broken wing

* Támogatásra szorulóknak
  • Szállás faházban
  • Választható ellátás