Bár a pontos programot még nem fedjük fel, az újoncoknak ím egy kis betekintő miből is áll egy nap:

 

Reggeli áhítat
Ha szeretnél, kelj fel korán és dicsőítsd az Urat szóval, tornával, énekkel. Reggelente különböző lehetőségeket biztosítunk, hogy már a nap kezdetén lelkileg elmélyülhessetek, ha sikerül kikelnetek időben az ágyból.

 

Reggeli
Vajas kenyér, lekvár, kakaó, minden jó.

 

Főelőadás
A Kaptár Band és a Kaptár Band Junior által zenés dicsőítésekkel körítve, meghallgathatod főelőadónk Újrakezdés téma köré épített napi egy órás előadásait.

 

Szentmise
Krisztus teste és vére fiatalos köntösben, hétszólamú asszonykórustól mentesen.

 

Kiscsoportos beszélgetések
Ismerd meg mélyebben táborozó társaid lelki világát, oszd meg saját tapasztalataidat, véleményedet, ha szeretnéd. A kiscsoportos vezetőink gondoskodnak róla, hogy éljen a téma.

 

Ebéd
Húsleves, nokedli, csak teljen a poci.

 

Sport délután
A délutánok folyamán a sporté a főszerep: röplabda, foci, tenisz, méta, medencézés vagy akár túra a helyi kilátóhoz.

 

Fakultációk
Napi 3 előadó a legkülönfélébb témákban, legyen szó vallásról, tudományról, párkapcsolatról vagy élménybeszámolóról. Válaszd ki a számodra legközelebbit és hallgasd meg beszámolóikat vagy épp tedd fel kérdéseid a témában.

 

Vacsi
Az ebédről megmaradt maradék újragondolva 😀

 

Evangelizáció
Hallgasd meg tanúságtevőink előadásait, reméljük jók lesznek útravalónak.

 

Nektár
Bár a tábori kávézónk napközben is többször nyitva áll, az este kapja a főszerepet. Beszélgess, társasozz, szórakozz, ismerkedj egy forró csoki, üdítő mellett, jobb alkalmat keresve se találnál rá.

 

Az említett programokon felül, különböző, egész tábor alatti vagy napi programokat biztosítunk, amivel szeretnénk biztosítani, hogy a tábor alatt egy pillanatra se unatkozhassál. A kérdés az, hogy megtalálod-e a számodra legtetszetősebbet.