Kaptár | Planinka | 2017. 7. 19-23.

 

Helyszín

A helyszín ezúttal Planinka lesz.

Egy elzárt, nyugodt terület Nagyszombattól 28 km-re. Kiváló helyszínt biztosít mind szállásra, sportolásra és különböző programokra. Nagy füves udvar, foci-, röp- és kosárlabdapálya, nyáron is hűvös nagyterem és remek túraútvonalak várják az ide látogatókat.

Bár a legtöbb GPS Planinkát is ismeri, íme a hivatalos cím is:
Dechtice 300, 919 53
GPS: 48.566839, 17.550573

Szállás

Az elszállásolás egy önálló házban főként 3 és 4 ágyas szobákban történik A szállás nem koedukált, tehát fiúk, lányok külön szobában lesznek elszállásolva. Kivételt képezhetnek a testvérek, illetve házaspárok.

Az épület minden folyosóján kellő számú férfi és női zuhanyzó és mosdó található.

Kérjük, amennyiben tudjátok kivel szeretnétek egy szobában lenni, jelentkezés során a megjegyzés mezőbe ezt jelezzétek nekünk. Lehetőségeinkhez mérten igyekezni fogunk a kéréseiteket figyelembe venni és teljesíteni 🙂

Étkezés

Étkezés napi háromszori alkalommal történik, az érkezés napján vacsorától kezdődően a távozás napja ebédjével bezárólag. Az étkezés több turnusban fog zajlani, a saját időpontjaidat a helyszínen történő regisztráció során tudod meg, kérjük ezek pontos betartását.

Lehetőséget nyújtunk speciális étrend biztosítására is, vegetariánusok, ill. lisztérzékenyek számára. Ezen igényeket, kérjük a regisztráció során jelezni.

Szabályzat

 • A tábor 16-35 év közötti fiataloknak szól.
 • A tábor keresztény értékrenden alapszik, kérjük ezt viselkedéseddel is tanúsítsd.
 • A programokon való részvételt mindenkitől elvárjuk, hisz nektek készültek.
 • A tábor ideje alatt alkohol fogyasztása nem engedélyezett, kortól függetlenül.
 • Dohányozni csak az erre kijelölt helyen engedélyezett.
 • Kár okozása anyagi felelősséget von maga után. Amennyiben valami elromlik, összetörik, kérjük jelezd azt egy vezetőnek. Igyekezni fogunk megoldani a problémát.
 • A tábor területén csak regisztrációs karszalaggal tartózkodhatsz.
 • Kérjük, magaviseletetekkel, beszédmódotokkal legyetek figyelmesek egymás iránt.
 • Este tíz óra után a szobák környékén figyeljetek a hangerőtökre.
 • Ha bármilyen egészségügyi problémátok jelentkezik, forduljatok bátran a tábor egészségügyiséhez.
 • A szállások nem koedukáltak, fiúk és lányok külön vannak elszállásolva (kivételt képezhetnek a testvérek, ill. házaspárok). Kérjük, mindenki a saját szobájában tartózkodjon éjszakánként.
 • A tábor során kép- és videófelvételek készülnek, melyeket publikálhatunk.
 • A szabályzat szándékos megszegése azonnali kizárást vonhat maga után.

Tábordíj és fizetés

A teljes tábordíj 68€. Kérjük vedd figyelembe, hogy a tábor tényleges költsége közel 100€ személyenként, a fennmaradó összeget támogatásokból igyekszünk fedezni.

A teljes időtartamban táborozókat előnyben részesítjük. Amennyiben a kapacitás engedi, lehetőség van rövidebb idejű elszállásolásra/táborozásra is.

A befizetés átutalással történik, a szükséges adatokat a jelentkezésed ellenőrzését követően e-mailben kapod meg tőlünk.

Visszamondási feltétel: Visszamondás esetén, június 15-ig a tábordíj 60%-át, július 5-ig a tábordíj 20%-át, ezt követően a tábordíj 0%-át térítjük meg.

Póló

Minden június 30-áig jelentkező számára egy pólót a tábor logójával (férfi vagy női szabásban) ajándékba adunk. A pontos méretet a jelentkezés során választhatod ki. Az esetleges rossz méretmegadást legkésőbb június 30-ig jelezd. Ezt követően nem áll módunkban kicserélni a választott méretet.

Felár ellenében lehetőséged van további pólók rendelésére is. Amennyiben igényt tartanál rá, kérjük válaszd ki ezt a lehetőséget a jelentkezésnél és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

 

 

Adatvédelem

Minden megadott személyes adatot bizalmasan kezelünk és csak a tábor szervezéséhez szükséges tevékenységekhez használjuk fel. Harmadik félnek kérésre sem adjuk ki.

Az adatokhoz csak a Kaptár szervezői férhetnek hozzá.