Helyszín és időpont

Táborunk helyszíne az előző évhez képest nem változott. Az idei Kaptár ismét Planinkán kerül megrendezésre 2018. július 11 – 15. között. Ezen a Nagyszombattól 28 km-re levő erdővel körülzárt területen nyugodt és gyönyörű környezet vár minden idelátogatót. Közös programokra és étkezésre a nyáron is hűvös, volt erdészkastély áll rendelkezésünkre. Ezen kívül több előadóterem, altán, röp- és focilabdapálya is remek szolgálatot tesz majd számunkra.

Bár a legtöbb GPS Planinkát is ismeri, íme a hivatalos cím: Dechtice 300, 919 53
GPS: 48.566839, 17.550573

Szállás

Az elszállásolás nem koedukált 2-4 fős szobákban történik majd a helyszínen levő ifjúsági házban (ez alól kivételt képezhetnek a testvérek és házaspárok). Az épület minden folyosóján kellő számú férfi és női zuhanyzó és mosdó található. Túljelentkezés esetén rendelkezésünkre állnak további, a tábor területén lévő faházak. Tiszta ágynemű mindenki számára biztosítva van.

Kérjük, amennyiben tudjátok kivel szeretnétek egy szobában lenni, jelentkezés során a megjegyzés mezőbe ezt jelezzétek nekünk. Lehetőségeinkhez mérten igyekezni fogunk a kéréseiteket figyelembe venni és teljesíteni.

Étkezés

Napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítunk az érkezés napján vacsorától kezdődően a távozás napja ebédjével bezárólag, ezen kívül lehetőség lesz esténként hidegtálakból fogyasztani. Nyomatékosan kérnénk az étkezések időpontjainak pontos betartását.

Amennyiben speciális étrendre szorulsz, kérjük jelezd regisztrációd során az erre vonatkozó igényeidet. Amennyiben speciális alapanyagokra van szükséged ételeid elkészítéséhez, kérjük azokat hozd magaddal.

Szabályzat

 • A tábor 16-35 év közötti fiataloknak szól.
 • A tábor keresztény értékrenden alapszik, kérjük ezt viselkedéseddel is tanúsítsd.
 • A programokon való részvételt mindenkitől elvárjuk, hisz nektek készültek.
 • A tábor ideje alatt alkohol fogyasztása nem engedélyezett, kortól függetlenül.
 • Dohányozni csak az erre kijelölt helyen engedélyezett.
 • Kár okozása anyagi felelősséget von maga után. Amennyiben valami elromlik, összetörik, kérjük jelezd azt egy vezetőnek. Igyekezni fogunk megoldani a problémát.
 • Kérjük, magaviseletetekkel, beszédmódotokkal legyetek figyelmesek egymás iránt.
 • Este tíz óra után a szobák környékén figyeljetek a hangerőtökre.
 • Ha bármilyen egészségügyi problémátok jelentkezik, forduljatok bátran a tábor egészségügyiséhez.
 • A szállások nem koedukáltak, azaz a fiúk és a lányok külön vannak elszállásolva (kivételt képezhetnek a családtagok, ill. házaspárok). Kérjük, mindenki a saját szobájában tartózkodjon éjszakánként.
 • A tábor során kép- és videófelvételek készülnek, melyeket publikálhatunk.
 • A szabályzat szándékos megszegése azonnali kizárást vonhat maga után.

Tábordíj és fizetés
Minden táborozó számára kedvezményes részvételi díjat biztosítunk, melynek mértéke a regisztráció időpontjától függ. Kérjük vedd figyelembe, hogy a tábor tényleges költsége közel 100€ személyenként, a fennmaradó összeget támogatásokból igyekszünk fedezni.

Túljelentkezés esetén a teljes időtartamra jelentkezők előnyt élveznek a rövidebb időtartamra érkezőkkel szemben, jelentkezési sorrendtől függetlenül.

A befizetés átutalással történik, a szükséges adatokat a jelentkezésed ellenőrzését követően e-mailben kapod meg tőlünk.

Visszamondási feltétel: Visszamondás esetén, május 31-ig a tábordíj 60%-át, június 30-ig a tábordíj 20%-át, ezt követően a tábordíj 0%-át térítjük meg.