Örömmel jelenthetjük, hogy idén is indítunk autóbuszt Felvidékről a 2017. május 27-én megrendezett budapesti Ez az a nap! -ra.

Az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével igényelhetsz tőlünk állójegyet, melynek ára 12€ (az ár tartalmazza az autóbusszal történő oda- és visszautat is). Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a nem velünk utazóknak nem áll módunkban eladni jegyet! Az autóbusz Dunaszerdahely – Nagymegyer – Komárom – Budapest útvonalon közlekedik majd, a megadott útvonal bármely pontján lehetséges a felszállás. A fizetés banki átutalással vagy személyesen történik, erről további információkat a jelentkezés követően e-mailben küldünk. Az alábbi ajánlat korlátozott számban elérhető.

Nagy szeretettel várunk! 🙂

  

Sajnáljuk, de elkelt mind a 60 jegy, az autóbusz megtelt 🙁 Amennyiben szeretnél, még felkerülhetsz a várólistára arra az esetre, ha valamelyik hely felszabadulna 🙂

 

  • Az autóbusz Dunaszerdahely - Nagymegyer - Komárom - Budapest útvonalon fog haladni. Az említett útszakaszt érintő településeken is lehetséges a felszállás.
  • Ár: 12,00 €